fbpx

Тагови

Таг: достава

images prasaj Kade da se obratime ako ne sakaat da go zamenat proizvodot koj go dostavija so pogresni dimenzii intro
Каде да се обратиме ако не сакаат да го заменат производот кој го доставија со погрешни димензии?

Преку интернет нарачавме мебел. Прво доцнеше, а потоа стигна со погрешни димензии. Не сакаат да го заменат...