fbpx

Каде да се обратиме ако не сакаат да го заменат производот кој го доставија со погрешни димензии?

Преку интернет нарачавме мебел. Прво доцнеше, а потоа стигна со погрешни димензии. Не сакаат да го заменат ниту да ги вратат парите. Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на Македонија.