Тагови

Таг: државна институција

Дали вработен со договор на дело во државна институција може да плаќа придонеси и во приватна фирма?

Одговара Олгица Танчева од Македонското здружение на млади...

Како вработен во државна институција може да се одбрани од мобинг од претпоставените?

Каде може да се обратам? Одговара Санела Доневска од...