Тагови

Таг: физичко лице

Дали позајмицата од правно на физичко лице застарува?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади...

Дали и како се прогласува банкрот на физичко лице?

Одговара Марјан Николов од Центарот за економски...