fbpx

Тагови

Таг: Фотоволтаици

stavi fotovoltaik i legaliziraj ja divogradbata 1
Стави фотоволтаик и легализирај ја дивоградбата

Владата ги предложи, Собранието ги донесе по скратена постапка, а Претседателот го потпиша указот за...

fotovoltaici cekor napred tri nazad featured 1
Фотоволтаици – чекор напред, три назад

Од Владата уште кон крајот на август кажаа дека домаќинствата и помалите фирми ќе можат веднаш да...