Тагови

Таг: грешка

Што да правам кога Катастарот не спроведува оставинска постапка поради грешка во името на мајката?

Што да правам кога Катастарот не ми спроведува оставинска постапка поради грешка во името...

Зошто судиите на Врховниот суд за своите грешки не одговараат пред никого?

Горица Наџинска од Центарот за правни истражувања и...