fbpx

Тагови

Таг: имотни листови

dali stanarite imaat pravo na uvid vo imotnite listovi za zaednickite prostorii i vo broilata za struja i voda intro
Дали станарите имаат право на увид во имотните листови за заедничките простории и во броилата за струја и вода?

...

dali vo zgrada vo koja stanarite uste nemaat imotni listovi moze da se donese odluka na kuken sovet za izbor na upravitel intro
Дали во зграда во која станарите уште немаат имотни листови може да се донесе одлука на куќен совет за избор на управител?

 Одговора Сеад Личина од Регулаторната комисија за...