fbpx

Тагови

Таг: инвалидско осигурување

images prasaj Dali moze penzijata sto ja koristel osigurenikot vo momentot na smrtta da se transformira intro
Дали може пензијата што ја користел осигуреникот во моментот на смртта да се трансформира?

Брачниот другар пред да почине земал инвалидска пензија, по времено решение (2 години). Дали...