fbpx

Тагови

Таг: исклучување струја

images doznaj Potrosuvacki prava Kolku treba da iznesuva dolgot za EVN da ja iskluci strujata na korisnicite intro
Потрошувачки права: Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Ако го видите нашиот Марко бушав и неиспеглан не е затоа што го мрзи да пегла и да се чешла...

Во кои случаи и под кои услови се исклучува струјата на корисници?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН...