fbpx

Потрошувачки права: Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Ако го видите нашиот Марко бушав и неиспеглан не е затоа што го мрзи да пегла и да се чешла туку затоа што му стигна сметката за струја. Па, затоа овој пат бевме до ЕВН по одговор на прашањето на Марко „Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ти ја исклучи струјата?“. И не заборавајте чиста сметка, долга љубов и долги ракави за пеглање!

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.