fbpx

Тагови

Таг: испратнина

dali pri otkazuvanje na dogovor za vrabotuvanje na vraboteniot mu sleduva ispratnina intro
Дали при откажување на договор за вработување на вработениот му следува испратнина?

 И дали може да го...

Каде да се обратиме за неисплатена испратнина?

Фирмата „Секјуриком“ не прогласи за технолошки вишок и ни даде решенија за отказ според...