fbpx

Тагови

Таг: контакт

koi se kontaktite preku koi moze da kontaktira so pretsedatelot intro
Кои се контактите преку кои може да контактира со претседателот?

Одговара Билјана Радева од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија....