fbpx

Тагови

Таг: контејнери

images prasaj Kolku cesto se cistat i praznat kontejnerite za recikliranje
Колку често се чистат и празнат контејнерите за рециклирање?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Koja institucija e zadolzena za postavuvanje i praznenje na kontejnerite za recikliranje
Која институција е задолжена за поставување и празнење на контејнерите за рециклирање?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...