fbpx

Тагови

Таг: кредитни картички

images prasaj Kade moze da se prijavi onlajn zloupotreba na kreditna karticka intro
Каде може да се пријави онлајн злоупотреба на кредитна картичка?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...