fbpx

Тагови

Таг: крводарителство

ministerstvoto za zdravstvo povtorno gi krati beneficiite na krvodaritelite featured
Министерството за здравство повторно ги крати бенефициите на крводарителите

Дали Министерството за здравство ги остава на цедило крводарителите? Реагираат дека им се кратат...

dali krvodaritelite koi imaat daruvano krv 35 pati se oslobodeni od plakjanje na stomatoloshki uslugi
Дали крводарителите кои имаат дарувано крв повеќе од 35 пати се ослободени од плаќање на стоматолошки услуги?

Одговараат од Министерството за...

dali licata koi se vakcinirani protiv kovid 19 moze da daruvaat krv feat
Дали лицата кои се вакцинирани против Ковид-19 може да даруваат крв?

Одговараат од Институтот за трансфузиона...