fbpx

Тагови

Таг: квалитет на вода

kade da prijavam mnogu hlorirana voda intro
Каде да пријавам многу хлорирана вода?

 Одговара Емилија Аневска од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Koj i kako go meri kvalitetot na vodata za pienje intro
Кој и како го мери квалитетот на водата за пиење?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...