fbpx

Тагови

Таг: Министерство за финансии

so tvrdoglav optimizam do lazni brojki za javniot dolg featured
Со тврдоглав оптимизам до лажни бројки за јавниот долг

Македонија 2023 година ја заврши со рекорден јавен долг од 62,1 отсто од бруто домашниот...

besimi gi obra cresite okolu potfrlanjeto na naplatata na ddv vo prvite sedum meseci od godinava featured 1
Бесими ги „oбрa црешите“ околу потфрлањето на наплатата на ДДВ во првите седум месеци од годинава

Министерот за финансии на прес-конференција рече дека не се води евиденција за наплата на ДДВ на месечно...