fbpx

Тагови

Таг: мирување

images prasaj Dali moze praven subjekt da bide vo status na miruvanje za vreme na pandemijata intro
Дали може правен субјект да биде во статус на мирување за време на пандемијата?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...