fbpx

Тагови

Таг: награда

images prasaj Kade da se obratam ako ne mi dadat jubilejna nagrada od Makedonski zeleznici za 30 godini staz intro
Каде да се обратам ако не ми дадат јубилејна награда од Македонски железници за 30 години стаж?

Одговара Даниела Стефановска од Државниот инспекторат за...