fbpx

Тагови

Таг: Народен правобранител

pobrzo ke ja otsluzat kaznata otkolku da docekaat diploma za osnovno obrazovanie featured
Побрзо ќе ја отслужат казната отколку да дочекаат диплома за основно образование

Штитениците во Воспитно-поправниот дом - Тетово неспоредно пред Нова година „за подарок“ добија можност за...

bajramovska mustafa obrazovanie na stitenicite vo vpd tetovo nema vaznost kako formalnoto featured
Бајрамовска Мустафа: Образование на штитениците во ВПД-Тетово нема важност како формалното

Штитениците во Воспитно-поправниот дом Тетово по речиси двомесечниот прекин во образовниот процес, од 13...