fbpx

Тагови

Таг: неажурност

kade mozat da se pozalat graganite za neazurnost na drzaven sluzbenik featured
Каде можат да се пожалат граѓаните за неажурност на државен службеник?

Согласно член 77, став 1 од Законот за административни службеници, секој административен службеник, како и...