fbpx

Тагови

Таг: неисплатена плата

images prasaj Kade da se obratam za neisplatena plata i dali ova pobaruvanje zastaruva intro
Каде да се обратам за неисплатена плата и дали ова побарување застарува?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади правници...

images prasaj Kade da se obratam i koja e postapkata za pobaruvanje na neisplatena plata intro
Каде да се обратам и која е постапката за побарување на неисплатена плата?

Одговара Јована Тренчевска од Државниот инспекторат за...

images prasaj Koga moze da povedam postapka za neisplatena plata i dali imam pravo na nadomest za pretrpen stres intro
Кога може да поведам постапка за неисплатена плата и дали имам право на надомест за претрпен стрес?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

images prasaj Kade da se obratam mi nemaat isplateno plati pridonesi i dve prosecni plati za smrt na roditel po proglasuvanje na tehnoloski visok Rabotam vo Bitola intro
Каде да се обратам ми немаат исплатено плати, придонеси и две просечни плати за смрт на родител по прогласување на технолошки вишок? Работам во Битола.

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...