fbpx

Тагови

Таг: неисправен производ

images prasaj Koi se moite prava dokolku kaj kupeniot proizvod se pojavi nedostatok
Кои се моите права доколку кај купениот производ се појави недостаток?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...

Дали производ со недостаток треба веднаш од продавницата да го заменат или прво да го сервисираат?

Купив наочари од оптика од Велес и за неполн месец стаклата појавија некоја промена на...