fbpx

Тагови

Таг: неправилно работење

images prasaj Kade moze da se obratam poradi nepravilno rabotenje na banka intro
Каде може да се обратам поради неправилно работење на банка?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...