fbpx

Тагови

Таг: несакани ефекти

dali od vakcinite moze da se dobie autizam i drugi nevroloski zaboluvanja featured
Дали од вакцините може да се добие аутизам и други невролошки заболувања?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

koi se nesakanite efekti od vakcinite featured
Кои се несаканите ефекти од вакцините?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...