fbpx

Тагови

Таг: одјавување

dali moze rabotodavacot da go odjavi rabotnikot pred istekot na otkazniot rok intro
Дали може работодавачот да го одјави работникот пред истекот на отказниот рок?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...