fbpx

Тагови

Таг: одземена возачка

images prasaj Dali vo policija moze da mi ja odzemat vozackata za dva pati podolg period od toa sto dosudi sudot intro
Дали во полиција може да ми ја одземат возачката за два пати подолг период од тоа што досуди судот?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...