fbpx

Тагови

Таг: опасност

images prasaj kade da se obratam za seca na drvo na javna povrsina koe pretstavuva opasnost za bezbednosta na graganite intro
Каде да се обратам за сеча на дрво на јавна површина кое претставува опасност за безбедноста на граѓаните?

Одговара Билјана Стојанова од ЈП „Паркови и зеленило“ –...

images prasaj koj treba da me obesteti za povreda i osteteno vozilo pri nesreka predizvikana od neissisten pat intro
Кој треба да ме обештети за повреда и оштетено возило при несреќа предизвикана од неисчистен пат?

Се излизгав со возилото на регионален пат кој не беше исчистен од снег. Завршив со скршеници, а возилото е...