Тагови

Таг: оставинска постапка

Дали за куќа која не е легализирана треба да се поднесе оставинска постапка?

Одговара Бојана Божиновска Силјановска од Македонското здружение на млади...

Кој суд ги работи предметите за оставинска постапка?

Одговара Бојана Божиновска Силјановска од Македонското здружение на млади...

Што да правам кога Катастарот не спроведува оставинска постапка поради грешка во името на мајката?

Што да правам кога Катастарот не ми спроведува оставинска постапка поради грешка во името...