fbpx

Тагови

Таг: остварување на производство

Дали вработените во Македонски шуми треба да земаат иста плата како другите државни службеници или пак се зависни од остварувањето на производството?

Вработена сум во Македонски шуми како референт за план, анализа и инвестиции и развој. Од...