fbpx

Тагови

Таг: осветлување

images prasaj Zosto treba za site broila vo zgradata da plakame i taksa za ulicno osvetluvanje intro
Зошто треба за сите броила во зградата да плаќаме и такса за улично осветлување?

Живеам во зграда од 32 стана и во сметките за струја сите плаќаме за улично осветлување, а зградата има плус...