fbpx

Зошто треба за сите броила во зградата да плаќаме и такса за улично осветлување?

Живеам во зграда од 32 стана и во сметките за струја сите плаќаме за улично осветлување, а зградата има плус три броила. Зошто и на тие броила плаќаме за улично осветлување и дали треба? Одговара Вјоса Селими од ЕВН.