fbpx

Тагови

Таг: струјомер

dali stanarite imaat pravo na uvid vo imotnite listovi za zaednickite prostorii i vo broilata za struja i voda intro
Дали станарите имаат право на увид во имотните листови за заедничките простории и во броилата за струја и вода?

...

images prasaj Zosto treba za site broila vo zgradata da plakame i taksa za ulicno osvetluvanje intro
Зошто треба за сите броила во зградата да плаќаме и такса за улично осветлување?

Живеам во зграда од 32 стана и во сметките за струја сите плаќаме за улично осветлување, а зградата има плус...

images prasaj Kolku cini premestuvanje na strujomer po baranje na korisnikot nadvor od dvornoto mesto
Колку чини преместување на струјомер по барање на корисникот надвор од дворното место?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...

images prasaj Dali za premestuvanje na strujomer po baranje na EVN korisnikot gi snosi trosocite za premestuvanje
Дали за преместување на струјомер по барање на ЕВН корисникот ги сноси трошоците за преместување?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...

images prasaj Dali i do koga zastaruvaat dolgovite kon EVN
Колку чини и како се одвива целата процедура за промена на сопственост на струјомер?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...