fbpx

Тагови

Таг: отстапување влез

images prasaj Dali ako kukata e pozadi druga kuka imam zakonsko pravo na otstapuvanje na prostor za vlez inro
Дали ако куќата е позади друга куќа, имам законско право на отстапување на простор за влез?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади правници...