fbpx

Тагови

Таг: отстранување

images prasaj Koja e postapkata za otstranuvanje na azbestnite pokrivi i koja institucija ja kontrolira
Која е постапката за отстранување на азбестните покриви и која институција ја контролира?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...