fbpx

Тагови

Таг: пат

images prasaj koj treba da me obesteti za povreda i osteteno vozilo pri nesreka predizvikana od neissisten pat intro
Кој треба да ме обештети за повреда и оштетено возило при несреќа предизвикана од неисчистен пат?

Се излизгав со возилото на регионален пат кој не беше исчистен од снег. Завршив со скршеници, а возилото е...

images prasaj dali pri osteta na vozilo pri dvizenje po regionalen pat sleduva obestetuvanje od drzavata intro
Дали при оштета на возило при движење по регионален пат следува обештетување од државата?

Одговара Костадин Ацевски од ЈП „Македонија...