fbpx

Тагови

Таг: патнички возила

images prasaj Dali vo patnicki i tovarni vozila mora da ima rezervno trkalo ili moze i boca so pena intro
Дали во патнички и товарни возила мора да има резервно тркало или може и боца со пена?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...