fbpx

Тагови

Таг: петиција

images prasaj kolku potpisi se potrebni za da se podnese peticija do grad skopje
Колку потписи се потребни за да може да се поднесе петиција и претставка до Град Скопје или друга засегната институција?

Јас покренав петиција за потписи за имплементација и подобрување на законите за домашни и...