fbpx

Колку потписи се потребни за да може да се поднесе петиција и претставка до Град Скопје или друга засегната институција?

Јас покренав петиција за потписи за имплементација и подобрување на законите за домашни и бездомни животни, па ме интересира колку потписи ми се потребни.

Одговара Ивана Петковска од Коалицијата Сите за правично судење