Тагови

Таг: побарување

Каде да се обратам за неисплатена плата и дали ова побарување застарува?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади правници...

Каде да се обратам и која е постапката за побарување на неисплатена плата?

Одговара Јована Тренчевска од Државниот инспекторат за...

Дали за издршка на дете постои застарување на побарувањето?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална...