fbpx

Тагови

Таг: покана за суд

dali sudija smee samo do advokatot na e mail da dostavi pokana za rociste a potoa i odluka featured
Дали судија смее само до адвокатот на е-маил да достави покана за рочиште, а потоа и одлука?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...