Тагови

Таг: пола работно време

Дали лице со пријавено половина работно време ќе има реперкусии за пензијата?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...

Дали освен на половина работно време можеме да бидеме пријавени и на друго неполно работно време?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...