Тагови

Таг: потрошувачки права

Потрошувачки права: Каде може да се обратам доколку моите потрошувачки права се прекршени?

Ако на врата ви донесат игла, а вие на Фејсбук сте порачале локомотива, тоа не значи дека тие имаат „од игла...

Каде може да се обратам доколку моите потрошувачки права се прекршени?

Одговара Александра Котели од Државниот пазарен...

Како можам да пријавам прекршување на потрошувачки права во Организацијата на потрошувачи на Македонија?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...