Тагови

Таг: поврат на ддв

Зошто некогаш ми стигнува повратот од Мој ДДВ веднаш, а некогаш покасно?

Некогаш повратот од Мој ДДВ ми стигнува одма, а некогаш покасно. Во кој рок се исплаќаат...