fbpx

Зошто некогаш ми стигнува повратот од Мој ДДВ веднаш, а некогаш покасно?

Некогаш повратот од Мој ДДВ ми стигнува одма, а некогаш покасно. Во кој рок се исплаќаат парите од Мој ДДВ?

Одговара Михајло Михајлов од Управата за јавни приходи.