fbpx

Тагови

Таг: позајмица

odanocuva pozajmica featured 1
Дали подлежи на оданочување позајмица од физичко лице?

Одговараат од Министерството за...

images 1Dali
Дали позајмицата од правно на физичко лице застарува?

Одговара Ангела Шумкоска од Македонското здружение на млади...