fbpx

Тагови

Таг: преграда

images prasaj sto moze da se prezeme ako sosedot saka parking mestoto vo podrumot da go pregradi so metalna konstrukcija intro
Што може да се преземе ако соседот сака паркинг местото во подрумот да го прегради со метална конструкција?

Одговара Зоран Павловски од Регулаторната комисија за...