Тагови

Таг: промена на регистарски таблички

Која е процедурата за замена на регистарските таблички со ознака МК со НМК?

 Одговара Гоце Андреевски од...

До кога треба да се сменат регистарските таблички со ознаки МК?

 Одговара Гоце Андреевски од...