Тагови

Таг: работа за викенд

Дали следува дупла дневница за работа во недела ако фирмата отсекогаш работела и викенди?

Одговара Љуљзим Фаризи од Државниот инспекторат за...

На кој начин се исплаќа дневница за работа во недела?

Одговара Оливера Лазаревска од Државниот инспекторат за...