fbpx

Дали следува дупла дневница за работа во недела ако фирмата отсекогаш работела и викенди?

Работиме во недела во четири смени по два дена и два слободни. Неделите ги работиме како доаѓа по распоред. Ниту еднаш не ни е платено. Дали треба да земеме дневница?

Одговара Љуљзим Фаризи од Државниот инспекторат за труд.